Sepetim

Yeni Müşterilere Özel 200Tl İndirim Kuponu!

AİSCHA200” Koduyla!

KVKK Politikamız

KVKK Aydınlatma Metni

1. Kişisel Veri İşleme Amaçları:

aischaboutique.com, kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlarla işlemektedir:

  • Siparişlerinizi yerine getirmek ve size hizmet sunmak
  • İletişim kurmak ve size bilgi ve güncellemeler sağlamak
  • Taleplerinizi işlemek ve size destek sağlamak
  • Pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinde bulunmak (sadece onayınız varsa)

2. Toplanan Kişisel Veriler:

aischaboutique.com, aşağıdaki kişisel verileri toplayabilir:

  • İsim, soyadı, iletişim bilgileri (adres, e-posta, telefon numarası vb.)
  • Sipariş bilgileri, ödeme bilgileri
  • Müşteri talepleri ve geri bildirimleri
  • İnternet sitesi kullanım bilgileri (IP adresi, çerezler vb.)

3. Kişisel Veri İşleme Süresi:

aischaboutique.com, kişisel verilerinizi yalnızca belirlenen amaçlar doğrultusunda ve ilgili mevzuata uygun olarak işler. Kişisel verileriniz, işleme amacına bağlı olarak gerektiği sürece saklanır. Hukuki zorunluluklar veya mevzuat gereklilikleri çerçevesinde, kişisel verileriniz belirli bir süre daha saklanabilir.

4. Kişisel Verilerin Paylaşımı:

aischaboutique.com, kişisel verilerinizi yalnızca işin gerekliliği doğrultusunda ve ilgili mevzuata uygun olarak paylaşmaktadır. Üçüncü taraf hizmet sağlayıcılarıyla işbirliği yapılması halinde, kişisel verilerinizin gizliliği ve güvenliği konusunda gerekli önlemler alınır.

5. Kişisel Veri Güvenliği:

aischaboutique.com, kişisel verileriniz güvenliğini sağlamak için uygun teknik ve idari önlemler almaktadır. Veri güvenliği konusunda gerekli tedbirler alınarak, yetkisiz erişim, kayıp, hırsızlık veya kötüye kullanım risklerini en aza indirmek için çaba gösterilmektedir.